Kalusto ja vuokraus

Sukelluslaitteet

Seuran omistuksessa on toistakymmentä sukelluslaitepakettia. Laitteita pyritään uusimaan vuosittain kulloisenkin budjetin sallimissa raameissa, jotta laitteet pysyisivät ajanmukaisina ja turvallisina. Näin pystymme myös järjestämään laitesukelluksen peruskurssilaisille kurssin ajaksi asianmukaiset laitteet käyttöön. Sukelluslaitteet ovat myös seuralaisten vuokrattavissa.


Perusvälineet eli maski, snorkkeli, räpylät, puku ja painovyö ovat henkilökohtaisia sukellusvarusteita, jotka suosittelemme hankkimaan omaksi sopivuuden ja lajin turvallisen harrastamisen vuoksi.


Kompressori

L & W Silent 200/300 bar- kompressorin kiinteä sijoituspaikka on Lappeenrannassa seuran sukelluskeskuksessa. Kompressorissa on 2 x 200 bar + 2 x 300 bar täyttöpäätä ja sen on varustettu Puracon kosteudenvalvonta-järjestelmällä. Tällä koneella hoidetaan pääsääntöisesti seuran ilmahuolto.


Bauer Oceanus 200/300 bar on siirrettävä polttomoottorikompressori, jota säilytetään myös sukelluskeskuksessa. Laite on hankittu 2002 ja se on usein mukana seuran sukellusleireillä ja tapahtumissa. Laite on myös jäsenistön vuokrattavissa heidän omille retkilleen. Kuitenkin niin, että seuran tapahtumat ovat etusijalla.

Bauer Capitano 200 bar on toinen seuran siirrettävä kompressori, joka on varustettu joko sähkö- tai polttomoottorilla kulloisenkin käyttötarpeen mukaan.


Ilmahuolto seuran kompressoreilla on maksutonta seuran jäsenille seuran tapahtumien ja viikkosukelluksille lähtöjen yhteydessä. Muulloin ilmatäyttöjä tarvitsevat voivat maksaa 10€ kertatäyttömaksun tai maksaa kerralla 40€ vuosimaksun. Täyttöoikeudet ovat henkilökohtaiset ja koskevat aina jäsenen omistamia pulloja, eli toisin sanoen sillä ei voi täyttää esim. seuraan kuulumattoman kaverinsa pulloa.

Täyttöoikeuspyynnöt osoitteeseen paineilma@saimaannorpat.com


Vene


Sukellustapahtumissa, leireillä ja yhteysveneenä tukikohtaan palvelee Master 540 alumiinivene voimanlähteenään 115 hv Honda. Vene on rekisteröity 7 hengelle ja on jo osoittautunut niin suorituskyvyltään kuin tiloiltaankin sukelluskäyttöön sopivaksi.


Vuokraushinnasto

SukelluslaitepaketitJäsenen hintaUlkopuolisen hinta
vuorokausi10 euroa10 euroa
viikko20 euroa120 euroa
kuukausi50 euroa
Sukelluskausi200 euroa

Paineilmatäytöt

Paineilmatäytön vuosimaksu jäsenelle 40 euroa

Täyttöoikeuspyynnöt osoitteeseen paineilma@saimaannorpat.com

TuoteJäsenen hintaUlkopuolisen hinta
200 bar tai 300 bar / täyttö10 euroa10 euroa
Siirrettävä kompressori 300bar
vuorokausi20 euroa40 euroa
3 vuorokautta40 euroa
7 vuorokautta100 euroa
10 vuorokautta140 euroa

Märkäpuvut junioreillejäsenhinta
vuorokausi1 euro
viikko4 euroa
kuukausi10 euroa