Norppakuvia – Teija thö (wannabe) diver

Tervehdys Arvon lukija!

Onpa mahtavaa saada aloittaa Saimaan Norppien uuden netti-kotipesän juttusarjaa – ja vieläpä seuran 50-vuotis juhlavuotena! Aihe voisi toki olla jotain ihan muuta kuin oman tarinan kerrontaa, mutta jostainhan sitä on aloitettava. Luvata voin kyllä, että jatkossa juttujen taso voi ainoastaan nousta!

Miun nimi on siis Teija. Olen ollut Saimaan Norpissa liki siitä pitäen jäsenenä, kun Lappeenrantaan muutin (Rakkauden perässä sitä tietenkin…) ja Kouvolan Vesikoista sukelsin siis suoraan Saimaaseen 😀 Tässä sitä on sitten enempi ja vähempi aktiivisena seuran jäsenenä oltu jo ihan himpun verran yli 10 vuotta.

Laitesukelluksen aloitin PADIn kursseilla Thaimaan auringon alla, vuosi taisi olla 2008. Se oli menoa ensi henkäyksellä, niin kuin monelle sattuu käydä.

  • Linnakosken voimalaitoksella, Imatra Vuoksi

Nyt ollaan oltu enempi pinnan päällä uiden ja räpiköiden, kuin sukellellen. Kesäisin olemme nauttineet kyllä Kangas-Teljon upeasta tukikohdasta ja ahkerasti käymme Norppien uimahallivuoroilla perheen kera.

Niin, ja siis tässä nyt vaan odotetaan, että mahtuisi taas kuivapukuun tahi muuhun pukuun, jotta pääsisi taas hengittelemään paineistettua ilmaa pinnan alla! Josko sitä osaisi vielä kuitenkin edes jotain 🙂

Mahtavaa Saimaan Norppien 50v juhlavuotta jokaiselle räpyläparille, ja ensi kertaan ja seuraaviin kuulumisiin!

Suurella Sydämellä, Teija

Ai niin, tässäpä uusi kaveri ehdolle tänne nettipesäänkin seikkailemaan, Netti-Norppeli! Olkoon hän vaikka ainakin tässä jutussa lahjani kunnioitettavaan 50-vuoden ikään päässeelle seurallemme! 🙂