Netti-Norpan äänestys!

Osallistu Netti-Norpan piirustuskisaan ja äänestykseen Saimaan Norppien uusien nettisivujen ja seuran 50-vuotis juhlavuoden kunniaksi!

Kategorioita on kaksi, Junnu-Norppa ja Netti-Norppa, osallistua voit molempiin tai vain toiseen niistä! Jätäthän nimesi kuvan yhteydessä, ja seuraat äänestyksen valmistumista, sillä vaikka jo kuvan valinta Netti-Norpaksi/ Junnu-Norpaksi on itsessään palkinto, haluamme muistaa pienellä lahjalla myös voittajaa!


Huom. Jos todella haluat varmistaa mahdollisen palkinnon perille-saapumisen, laita vielä yhteystietosi (Koko nimi, puhelinnumero, osoite ja mahdollinen sähköpostiosoite) sivun alalaidan ’Ota Yhteyttä’ -painikkeen kautta! Mahdollisissa epäselvyyksissä Saimaan Norpat eivät ota vastuuta, jos ei palkintoa saadakaan toimitettua.


Lähetäthän kuvasi 30.4.2021 mennessä!


Miten siis toimia?

Osallistuminen

  • Kaksi kategoriaa, Netti-Norppa ja Junnu-Norppa
  • Osallistua voit molempiin tai vain toiseen
  • Kuvat lähetettävä 30.4.2021 mennessä
  • Huom. Osallistumalla annat suostumuksesi käyttää kuvaasi Saimaan Norppien kotisivulla ja/tai FB-sivulla. Kuvaa käytetään kuitenkin aina vain iloisen ja positiivisen hengen mukaisesti.

Äänestys

  • Äänestää voi yhden kerran molemmissa kategorioissa
  • Parhaimmat staratulokset saaneet Netti-Norppa ja Junnu-Norppa valitaan uusien Saimaan Norppien nettikotipesäsivujen maskoteiksi!
  • Seuraathan Norppien nettisivuja ja FB-sivuja, voittaja selviää 31.5.2021!


Tästä pääset selaamaan jo lähetettyjä kuvia ja äänestämään oman suosikkisi uudeksi Netti-Norpaksi ja Junnu-Norpaksi!

Äänestysaikaa on 31.5.2021 asti!Mukavaa äänestystä ja ihania Norppamaisia luomisen piirustushetkiä kaikille! 🙂 🙂 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *