Junioritoiminta jatkuu 2022

Hei kaikki,

pitkähkön tauon jälkeen pyrimme aloittamaan Saimaan Norppien junioritoiminnan jälleen tulevana syksynä. Ohjattu toiminta alkaisi sunnuntaina 18.9. ja kestäisi syyskauden osalta 11.12. asti siten, että joka toinen viikko olisi ohjatut treenit. Kevätkauden treenit samalla periaatteella ja niiden päivät julkaistaa joulukuussa. 13+ vuotiaille olisi mahdollisesti treenit eri viikoilla, mutta katsomme tätä vaihtoehtoa ilmoittautumisten mukaan. Treenit alkavat sunnuntaisin kello 17.30. Treenien kestot vaihtelevat pienimpien 30 minuutista isoimipien tuntiin.

Sukellus on monipuolinen harrastus, jonka lajikirjon alla voi harrastaa hyvin eri tavoin joko tavoitteellisesti tai rennommin. Junnutoiminnassa treenaillaankin eri sukelluslajeja hauskasti ja monipuolisesti. Erityispainotus on perusvälinetekniikassa ja -uinnissa, ihan pienimmillä veteen totuttelussa. Erityisesti vanhempia junnuja aletaan vihkiä eri lajien saloihin tarkemmin jotta se oma laji sukelluslajien joukosta löytyisi helpommin.

Pyrimme rakentamaan ryhmät siten, että saamme mahdollisimman monta junioria mukaan toimintaan. Ikäjakaumat ovat seuraavat:

kuutit: allekouluikäiset

Norpat: alakouluikäiset

Hylkeet: yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat

Norppien ja hylkeiden raja on häilyvä ja määräytyy enemmän taitotason kuin iän mukaan. Norpat pyritään jakamaan myös taitotason ja osin iän mukaan treeneissä aina kahteen eri ryhmään.

Toimintaan osallistuakseen juniorin tulee liittyä seuran jäseneksi. Seuran jäsenmaksut ja liittymismaksut joka uuden jäsenen tulee maksaa on listattu alle:

Kuutit (alle 7v): 10€, liittymismaksu syyspuolella 10€

Norpat (7-14): 35,50€, liittymismaksu syyspuolella 10€

Varsinaiset (15+): 50€, liittymismaksu syyspuolella 50€

Junioritoiminta itsessään kustantaa 30-50€ syyskaudelta ja saman kevätkaudelta. Maksun suuruus määrytyy junnumäärän mukaisesti. Lisäksi tulee maksaa halliin sisäänpääsy esim. ns. uimakoulukortilla joka maksaa 21€ ja jolla nallissa voi käydä 14 kertaa.

Ilmoittautumiset suljetaan 19.8.2022 jonka jälkeen ryhmät muodostetaan. Ensisijaisia ryhmissä ovat toiminnassa aiemmin mukana olleet junnut. Mikäli ryhmiin jää tilaa, toimintaan pääsee mukaan myöhemminkin.

Toimintaan ilmoittautumislomake löytyy tämän linkin takaa: https://tinyurl.com/3dtm3edw

Jussi & muu junnujaoksen väki