Ajankohtaista

Ajankohtaista

Juniorien hallimaksukäytäntö muuttuu


02.01.2019 , Kategoria: Yleiset
Seuran juniorien hallikäyntimaksu käytäntö muuttuu! Kaupunki ei enää laskuta vuoden vaihteen jälkeen seuraa junnujen käynneistä vaan junnut maksavat käyntinsä itse. Vaihtoehtoja maksaa käynnit on yhteensä neljä, joista jokainen voi valita parhaan tavan oman tarpeen mukaan. Käytäntö astuu voimaan 1.1.2019.
Tähän asti seuran juniorit ovat päässeet seuran vuoroille ns. junnukoodilla ja kaupunki on laskuttanut käynneistä seuraa 1€ per kerta. Nyt kaupunkin halusi tästä laskutuskäytännöstä eroon ja yhtenäistää hinnoittelua muiden seurojen juniorien kanssa.
 
Jatkossa junnuilla on neljä vaihtoehtoa halliin sisäänpääsyyn:  (hinnat on ilmoitettu 1.3.2019 alkaen hintoina, suluissa helmikuun loppuun asti voimassa oleva hinta:
  1. ns. kausikortti joka on voimassa kevät (tammi-touko) tai syyskauden (elo-joulu). Kortti maksaa 45€ (40€) ja sillä pääsee uimahalliin arkisin kello 06-09 ja 15 -> sekä viikonloppuisin milloin vain. Kortilla saa käydä siis myös yleisövuoroilla.
  2. 14 kerran ns. uimakoulukortti jolla on hintaa 21€ (20€). Tällä kortilla siis vain seuran vuoroille.
  3. Tavallinen uimahallin käyntimaksu (joka esim. vain harvoin käyvälle voi olla fiksu vaihtoehto)
  4. aikuisen käyntimaksu esim. vanhemman kortilta maksettuna.

Kortin hankinta maksaa saman kuin aikuistenkin korteissa eli helmikuun loppuun mennessä 5€ ja sen jälkeen 6€. Tämä ei siis ole panttimaksu vaan kortin lunastusmaksu. Huomioikaa että käyntimaksut voivat olla myös samalla kortilla, esimerkiksi aikuisen korttiin voidaan liittää tuo lapsen 14 kerran käyntikortti.

Vaihtoehtoja on siis melko monta ja niistä pitäisi jokaiselle löytyä omaan käyttöön sopiva vaihtoehto. Jos yhtään käy yleisövuoroilla tai useammilla seuran vuoroilla niin tuo ykkösvaihtoehto voi nopeasti tulla kannattavaksi. Kakkosvaihtoehto taas toimii hyvin jos käy vain seuran ohjatussa toiminnassa.

Kortteja voi alkaa hankkia vuoden vaihteen jälkeen. Hallille toimitetaan vuoden päätteessä voimassa ollut jäsenrekisteri jonka perusteella noita kohtien 1 ja 2 mukaisia kortteja voi alkaa hankkia. 

Juniorin ikäraja on 18 vuotta.