Ajankohtaista

Ajankohtaista

Sukellusretkiä tarjolla


19.04.2017 , Kategoria: Yleiset
Sukellusjaosto järjestää yhteistyössä eri tahojen kanssa kevään ja alkukesän aikana kaksi sukellusreissua. Toinen suuntautuu toukokuussa viikonlopuksi Saaristomerelle (hinta 90€) ja toinen 17.6. Porkkalan edustalle (hinta 65€).

Sukereissulle Saaristomerelle? Järjestäjä Sukellusseura Simppu. Ajankohta joku toukokuun viikonloppu.

Lähtö Pe klo 18.00 Kasnäsistä (matkaa Lpr:sta n. 415 km, ajassa 5 h + tauko). Jolloin lähtö Lpr:sta n. klo 12.00 (kimppakyytihommia). Paluu Kasnäsiin Su. Täällä aluksesta: http://simppu.net/tukialus/

Viikonlopun hinta 90 €/henk. Hinta sisältää majoitukset, ruoat (La + Su) 2 aamiaista ja 2 lounasta ja ilma/Nitrox täytöt, 4 – 7 sukellusta. Aluksella osallistutaan myös työtehtäviin.

Osallistuja määrä: 4 henk. saadaan mahtumaan todennäköisesti mille viikonlopulle tahansa, turisteiksi järjestävän seuran sekaan. Selvityksen alla on myös saataisiinko isompikin ryhmä jollekin viikonlopulle.

Simput järjestävät helatorstain kohilla 24-28.5 (ke-su) pidemmän reissun. Tälle reissulle mahtunee 5-8 henkeä.

Lähtijöiden valinnasta: Simput ovat etusijalla lähtöviikon tiistaihin asti (helatorstai viikon reissussa edelliseen sunnuntaihin), sen jälkeen voidaan varmistaa paikat meille.

Kerro, kiinnostaako ja mille viikonlopulle olisi mahdollisuus osallistua.

Kun kiinnostuksen taso selviää, niin ruvetaan sorvaamaan hommaa kasaan.

Päiväretki Porkkalan edustalle

Lähtö La 17.6 klo 10.00 Porkkalasta (matkaa Lpr:sta n. 270 km ajassa 4 h + tauko). Jolloin lähtö Lpr:sta n. klo 6.00 (kimppakyytihommia). Voidaan myös tutkia mahdollisuutta, halukkuutta ja kustannuksia, josko siirryttäisiin lähemmäksi jo Pe ja majotuttaisiin jossain porukalla. Paluu Porkkalaan n. klo 19. Aluksena toimii Deeptech.

Tämä on päiväreissu ja hinta 65 €/henk. Hinta sisältää vain venekuljetukset ja 2 – 3 hylkykohdetta. Kaasut on tuotava itse, aluksella ei ole kompuraa. Ruokakin on itse metsästettävä ja valmistettava. Alukselta löytyy grilli. Tuon 65 €:n lisäksi tulee siis matka-, ruoka- ja mahd. majoituskulut.

Kohteiden taso on P1 (2 kpl) ja P2 (1 kpl). Yksi kohde voi olla esim. kaljaasi Edmund.

Osallistuja määrä: max. 14 henk. pienemmälläkin määrällä lähdetään, jolloin kippari rekrytoi täydennyksen omasta verkostosta.

Sitovat ilmoittautumiset Jannelle  040 184 8482, 2.5 klo 20.00 mennessä.