Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kevätkokous 2017


19.04.2017 , Kategoria: Norppaposti

Seuran kevätkokous järjestetään sukelluskeskuksella 25.4.2017 kello 18.00. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ali seuran toimintakertomus sekä tilinpäätös vuodelta 2016. Näiden jälkeen päätetään hallituksen tili- ja vastuuvapaudesta. Kevätkokous on hyvä paikka tutustua seuran hallintoon ja sitä pyörittäviin ihmisiin. Samalla voi ilmituoda halukkuutensa seuran hommiin vaikkakaan kevätkokouksessa ei henkilöitä toimielimiin valitakaan. 

 

Kevätkokouksen aineisto löytyy täältä. Valitettavasti viime kevään kaltaista kommentoitua versiota tilinpäätöksestä ei ole ehditty tehdä, mutta tarkoitus on saada sellainen valmiiksi jollain aikataululla jotta myös kokoukseen osallistumattoman seuran jäsenet saavat kuvat seuran taloudesta.

Tlinpäätös näyttää olevan runsaasti ylijäämäinen. Plussaa lisää Saimaan Hylyt -ryhmän avustus jota on käyttämättä yli 2000€, vuodelta 2015 saatu siirtosaaminen sekä se että norppaohjaajien koulutus hoidettiin wanhojen norppien lahjoitusrahastosta. Tosiallisesti tilikauden ylijäämä ei siis ole suinkaan niin suuri kuin tilinpäätös antaisi ymmärtää.