Ajankohtaista

Ajankohtaista

Syyskokouksen päätöksiä


12.12.2016 , Kategoria: Yleiset
Saimaan Norppien syyskokous pidettiin 8.12.2016. Kahdensantoista jäsentä paikalle kerännyt kokous kävi yllättävänkin vilkasta keskustelua seuran toiminnasta.

Syyskokous teki seuraavia päätöksiä:

Hyväksyi hallituksen esitykset seuran jäsenmaksuiksi eli maksut säilyvät siis ennallaan siten että aikuisjäsenen jäsenmaksu on 50€, norpan 35€ ja kuutin 10€.

Hyväksyi hallituksen toimintasuunnitelma esityksen. Toimintasuunnitelmaan tehtiin lähinnä pieniä stilistiä muutoksia. Toimintasuunnitelman ehkä keskeisintä antia on pitkäna aikavälin suunnitelman laatiminen seuralle jonka yhteydessä mm kaikki toimintamaksut tarkistetaan. Toimintasuunnitelma löytyy täältä.

Hyväksyi hallituksen esityksen talousarvioksi kuitenkin sillä erotuksella että Kangas-Teljon tukikohdan avainmaksu nostettiin 70€ hallituksen esittämän 50€ sijasta. Kangas-Teljon tukikohdan tilasta ja käytöstä käytiin tässä yhteydessä pitkä keskustelu jossa keskusteltiin mm. siitä että tukikohdan laajempaankin kunnostukseen tulee varautua myös taloudellisesti. Talousarviokeskustelun yhteydessä hyväksyttiin myös ponsi jolla syyskokous toivoo hallituksen valmistelevan myös junioreiden uimahallikäyntimaksun siirtämistä junioreiden itsensä maksettavaksi (1€ per käynti).

Hyväksytty (ja muutoksien osalta korjattu) talousarvio löytyy täältä.

Hallituksen erovuoroisten jäsenten ja varajäsenten tilalle kokous valitsi varsinaisiksi jäseniksi Juha-Petteri Pasman, Anni Perttulan ja Sami Vasaran sekä varajäseniksi Pälvi Lietzénin ja Janne Muonan.

Toiminnantarkastajiksi kokous valitsi Jyrki Lukkarisen ja Tauno Lakkalan sekä varatoiminnantarkastajiksi valittiin Paula Marttinen ja Jukka Marttinen.