Ajankohtaista

Ajankohtaista

Junioritoiminta käynnistyi


17.09.2016 , Kategoria: Norppaposti
Seuran junioritoiminta käynnistyi 18.9. Nyt saatiin jalkeille kuutit sekä norpat. Toiveissa on että myös hyljeryhmä saataisiin käyntiin vielä tämän kauden aikana sillä kysyntää riittää. Sunnuntain vuorolla käyviä muita seuralaisia pyydämme huomioimaan että vuoro on pääosin tarkoitettu nuorisotoiminnan käyttöön. Vuoroille saa tulla, mutta junioritoiminnalla on etuajo-oikeus. Seuralla on käytössä sunnuntaina radat 1, 2 sekä 7 ja 8. Kaksi rataa on toistaiseksi ko. aikana vapaana ja ratoja 5 ja 6 käyttää uimaseura Wire.

Junnutoiminnan haasteena on vielä toistaiseksi ohjaajapula ja erityisesti nuoria apuohjaajia hallille kaivattaisiin kipeästi. Hallituksen suunnitelmissa on määrittää tulevalle vuodelle kulukorvaus ohjaajille sekä kouluttajille ja pyrkiä tällä tavalla edes hivenen huomioimaan heitä.

Toinen ongelma junioritoiminnan osalta on puuttuva nuorisovastaava. On selvää että nyt emme voi löytää henkilöä jolla olisi ohjaustaustaa vaan hakusessa on henkilö jolla olisi halua osallistua toimintaan ja hoitaa junioritoiminnan käytännön asiat, mm. ryhmien muodostamiset sekä yhteydenpito vanhempieen. Hallitus on linjannut että olisi jopa parempi ettei vastaava itse osallistuisi varsinaiseen ohjaamistyöhön itse ollenkaan (ellei aivan välttämättä halua).

Mikäli tunnet jonkun joka voisi olla kiinnostunut ohjaamisesta tai nuorisovastaavan pestistä, ole ystävällinen ja ole yhteydessä Jussiin (puheenjohtaja(at)saimaannorpat.com) tai johonkuhun muuhun hallituksen jäseneen.