Sukelluskeskus

Seuran sukelluskeskus on seuralaisten käyttöön vuonna 2015 talkootyönä remontoitu tila Tapavainolan Myllyntie 11:sta Lappeenrannassa. Keskus sisältää ison hallitilan mm. seuran veneen talvisäilytykselle ja kompuroille, koulutus/kokoustilan, varaston ja vessan. Seura käyttää sukelluskeskusta kokousten, palaverien ja koulutustensa pitoon ja mm. jäsenien pääsääntöiseen paineilmatäyttöihin tarkoitettu kompressori on etumaisessa hallitilassa.
 
Seuran hallituksella, jaosten vetäjillä ja kouluttajilla on koko sukelluskeskuksen käyttöoikeus. Jäsenellä, joka on lunastanut paineilman täyttöoikeuden vuodeksi, EI OLE sukelluskeskuksen käyttöoikeutta, vain paineilman täyttöoikeus hallitilassa.

Paineilmatäytöt

Sukelluskeskuksen kiinteän kompuran käyttömaksuksi on vahvistettu 40€/ vuosi/ jäsen ja kertamaksuksi 10€/ kerta. Vuosimaksun maksaneet voivat täyttää rajoituksetta paineilmaa omiin laitteisiinsa. Toisin sanoen kompuralla saa täyttää vain vuosimaksun maksaneiden tai kyseisen kerran kertamaksun maksaneen jäsenen pulloja. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan seuran hallitukselle, joka asettaa sanktion kulloisestakin rikkomuksesta tapauskohtaisesti.

Kertamaksuina täyttävät jäsenet ottavat yhteyttä Mika Mäkitaloon (kaupunki@saimannorpat.com/ p. 0400 450020) ja sopivat pullon täytöstä ja maksusta. Huomioithan, että pullojen täyttö seuran sukellustapahtumissa ja sukelluskeskukselta viikkosukelluksille lähdettäessä, on edelleen ilmaista jäsenille.

Vuosittaisen käyttöoikeuden haluavan jäsenen tulee ilmoittautua tiedottaja Pälvi Lietzénille (tiedotus@saimaannorpat.com), jonka kautta käyttöoikeus aktivoidaan maksusuorituksen saavuttua seuran tilille. Sukelluskeskuksen etuovi aukeaa jäsenen puhelimesta oven elektroniseen lukkoon soitetulla puhelulla.

Huom! Vain 1 puhelinnumero/ vuosimaksu.

Käytännössä:

  1. Ilmoita nimesi, s.postiosoitteesi ja haluamasi puhelinnumero Pälvi Lietzénille tiedotus@saimaannorpat.com
  2. Saatuasi laskun seuralta sähköpostiisi, maksa se.
  3. Summan vahvistuttua seuran tilille puhelinnumerosi viedään keskuksen järjestelmään ja saat viestin numerosi aktivoitumisesta s.postitse.
  4. Sukelluskeskuksella soitat puhelimellasi oven numeroon +358 44 981 9670
  5. Numeroon soitettaessa numero tuuttaa varattua, lukkoon syttyy valo ja ovi aukeaa 9 sekunniksi, jonka aikana pääset sisälle. Mikäli ovi ei aukea, soita uudelleen ennen häiriöilmoituksen tekemistä.
  6. Muista sulkea ovi huolellisesti lähtiessäsi.
Huolehdithan, että ovi menee aina kiinni lähtiessäsi ja täyttövuorosi aikana tiloihin ei pääse luvattomasti muita henkilöitä!
 
Lukko aukeaa (seuran hallitus/ aktiivien lisäksi) vain vuosimaksun maksaneiden puhelimien soitoilla, joka on näin ollen helposti tarkistettavissa pyytämällä henkilöä soittamaan kyseinen puhelu. Keskuksen täyttöpäiväkirjan yhteydessä on myös täyttöluvan lunastaneiden nimilista. Vastuu väärinkäytöksistä on tiloihin päästäneellä henkilöllä.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Pälvi Lietzéniin 0440557282

Ei-jäsenten täytöistä tulee aina ilmoittaa Mika Mäkitalolle 0400 450020