Hallivuoro maksaa Norppien aikuisjäsenille 3,40 €/ kerta. Aikuisjäsenelle kätevin tapa hallimaksun suorittamiseen on älykortti. Myös yksittäisiä lippuja seuravuoroille voi ostaa uimahallin aulassa olevasta automaatista tai kassalta sen ollessa avoinna. Kaikki aiemmin käytössä olleet koodit on poistettu käytöstä.
  • Älykortin lunastusmaksu on 5 €
  • Samalle älykortille voi ladata muitakin Lappeenrannan uimahallien ja urheilutalon palveluita

Junioreiden käyntimaksu on 1€ / kerta. Seura maksaa junnujen käynnit toistaiseksi. Kaupungin kanssa on neuvottelut kesken vastaavasta älykortista kuin aikuisilla, joskin toki junnunen hinnalla. Sisään halliin päästää sunnuntaisin junnuohjaajat, muilla vuoroilla käytäntö sovittava erikseen hallituksen kanssa. Ota yhteys puheenjohtajaan.

Hallivuorot on tarkoitettu seuran jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Uimahallin kassalla on voimassa olevan jäsenluettelo, josta jäsenyys tarkistetaan.

Jos tulet hallille myöhemmin ja ovet ovat jo kiinni, voit tulla sisään urheilutalon ovesta. Urheilutalon henkilökuntaa voi pyytää avaamaan pukuhuoneiden ovet.
 
Kaikki seuran vuorot ovat Lappeenrannan kaupungin uimahallissa. Huom. ajantasaiset rata- ja allastiedot löydät uimahallin varauskalenterista.
 
 
MAANANTAI
klo 19:30 - 21:15: hyppyallas
 
TIISTAI
klo 19:30 - 21:15: radat 6, 7 ja 8 sekä hyppy- ja lastenallas. 
 
KESKIVIIKKO
klo 19:30 - 21:15: hyppyallas
 

TORSTAI
klo 19:30-21:15: rata 1 ja hyppyallas

PERJANTAI
klo 19:30-21:15: radat 3, 4, 5 ja 6 sekä hyppy- ja lastenallas

SUNNUNTAI
klo 17:30-19:30 radat 3, 4, 5, 6, 7 ja 8 sekä hyppy- ja lastenallas
HUOM! tämä vuoro on ensisijaisesti seuran nuorisotoiminnan käytössä

Sunnuntain vuorolla on nuorisotoiminnan ohjatut harjoitukset, ja he menevät uimaan
hieman muita aiemmin.